top of page

OSLO BURLESQUE FESTIVAL I MEDIA

- Jeg ville bli den forandringen jeg ikke så

October 12, 2019

Marea Vigesaa har to jobber i to vidt forskjellige verdener - burleskdanser og miljøarbeider. Hun ønsker å styrke alle som «ser ut som henne».

Carina slet med spiseforstyrrelser. Så oppdaget hun burlesk: – Det ble et fristed

September 26, 2019

Carina Elisabeth Carlsen slet med spiseforstyrrelser og et nedbrutt selvbilde i mange år, så oppdaget hun burlesk og ble tilnærmet frisk. Nå arrangerer hun Oslo Burlesque Festival for tredje året på rad. Hun og populærkulturekspert Per Sundnes besøker God morgen Norge.

- Paljetter er bedre enn terapi

September 24, 2019

Kan det å bekle seg i fjær og paljetter, for så å kle av seg foran flere hundre øyne, være frigjørende? – Absolutt, sier Fifi von Tassel som inviterer til Oslo Burlesque Festival på Elsker 25. – 29. september.

Her forvandles de til sin indre superhelt

September 22, 2019

De går ut av sitt eget skinn og blir «Grizzly» og «Fifi von Tassel». Å leve ut karakterene gir Anders og Carina styrke og selvtillit.

– Å vise kroppen min på en scene er svært viktig

September 21, 2019

For danserne som kommer til Oslo for å dynke publikum i glitrende puppedusker, fargerike strutsefjær og elegante kjoler, er burlesk synonymt med frihet, selvtillit og kreativ utfoldelse.

Lever av flørt og glamour

September 19, 2019

Tsjekkiske Stephanie van der Strumpf er Playboy-modell og verdensstjerne i burlesquemiljøet. Nå har hun gjort hamarsing av seg.

Oslo Burlesque Festival gjentok suksessen

August 27, 2018

Etter fem elleville og kreative dager kan Oslo Burlesque Festival slå fast at det vanskelige andreåret ble gjennomført til både artistenes og kassererens tilfredsstillelse.

NRK kveldsnytt

August 22, 2018

Vi fikk besøk av NRK under åpningen av festivalen! Se innslag 5.

– Vil vise at kvinner over 60 kan være både tullete og sexy

August 21, 2018

For halvannet år siden bestemte Lillian DuJour (62) seg for å begynne med burlesk. – Jeg oppfordrer kvinner til å være sexy i alle aldre, sier hun til ABC Nyheter.

– Jeg klarer ikke å forklare det mer enn at man får superkrefter

February 22, 2018

Det er sterke krefter i sving på den unge, norske dragscenen.

- Det var helt jævlig

October 25, 2017

Carina Elisabeth Carlsen, kjent som Fifi von Tassel fra "Norske Talenter" har opplevd grov sjikane etter at hun begynte med burlesk.

- Satire og politiske undertoner er viktigere enn nakenheten

October 24, 2017

Lillian Susann Danielsen fra Trondheim er rykende fersk burlesque-danser, og i helga deltok hun i Oslo Burlesque-festival.

– Burlesk var første gang jeg følte tilhørighet

February 23, 2023

Denne uken inntar noen av verdens beste burleskartister hovedstaden for å fremføre under Norges første burlesk-festival. For MisSa Blue og Kiki deVille har kunstformen gitt økt selvtillit.

10 tips for helgen 19.–22. oktober

October 19, 2017

Fest for norsk musikk, dansefestival, Åse Kleveland og burleskshow. Ingen grunn til å sove bort Oslo-helgen.

Oslo Burlesque Festival i Romerikes Blad

October 20, 2017

Intervju med Salty og Fifi von Tassel i Romerikes Blad.

Fra griser til glamour

October 19, 2017

– Jeg begynte med burlesque i 2013, etter mange år med spiseforstyrrelse, forteller Carina Elisabeth Carlsen, alias Fifi von Tassel.

Kler seg ut og kler av seg på scenen

October 18, 2017

Inkiri Abrahamssons revyfigur Roy Lasse liker å kle seg ut som kvinne. Dobbeltrollen har gitt komikeren en plass på Oslo Burlesque Festival. – Kroppene våre kan være utrolig morsomme, sier Inkiri, som gjerne leker med kropp og kjønnsroller mens hun kler seg ut og kler av seg på scenen.

Burlesk og skeiv

October 18, 2017

Miss Flora F. Ellatio og Fifi von Tassel ønsker velkommen til Oslo Burlesque Festival, den første av sitt slag her til lands.

Til Norges første burlesk-festival

October 12, 2017

Når Mary Ann Andersen fra Geithus går på scenen danser hun, snakker og stripper. Men kanskje ikke på den måten de fleste av oss tror.

Striptease med brodd

October 05, 2017

- Jeg kaller meg nakenfeminist, sier en av Norges fremste burlesque-artister Carina Elisabeth Carlsen (31), bedre kjent som Fifi von Tassel. Fra 19. til 21.Oktober arrangerer hun landets første burlesque-festival med internasjonale stjerner fra hele verden.

- Jeg ville utfordre meg selv

October 04, 2017

Carina Carlsen presenterer den gedigne Oslo Burlesque Festival. Vi møter Eva Enemy fra Brandval og Marion Massacre fra Våler.

Please reload

bottom of page